Post by renabosode on Mar 7, 2022 4:39:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Fruit Candy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Fruit Candy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončno vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Fruit Candy 2022 version ▞▞▞
Učenje igre je še vedno zelo zabavno
Ta igra je popolna in enostavna za igranje in poznavanje. Zelo sem užival. Pravzaprav obožujem.
Sweet Fruit Candy Teka-teki hwwc
naveličan sem prekletih oglasov in nisem plačal, da bi jih odstranili, ko nikoli nisem zahteval prekletih oglasov
moj gamebstops na ravni 1502 zamrzne in moram začeti znova. že več kot dva tedna isto
Zelo luštna zabavna igra
Lepa igra, tako enostavna za igranje
Lepo, ampak oglasov je preveč
Preveč oglasov
Sweet Fruit Candy თავსატეხი toox
to je bila igra s časovnim pasom. zelo zanimiva igra. Rada se igram in to nam osveži misli.
To je čudovita igra, ki sem jo kdaj igral 🙃🙃.... Osveži me in se tudi počutim dobro, ko igram to igro😄😄😄😄😄... Ta aplikacija nima oglasa in jo je mogoče igrati tudi brez povezave😀😀😀😀 ..... Na splošno je z moje strani najboljša igra 👍👍 .... Fantje ste naredili odlično delo 😎😎😎😎😎😎 ... Všeč mi je ta igra 😍😍😍😘😘
Igra je res dobra in užival sem v preživljanju časa.
Preveč oglasov za vsako potezo in vsak bonus, ki ga moraš gledati odraslo osebo, kar je zelo razdražljivo
Jaz ljubim to igro! Ni pritiska in pomoč dobite na začetku vsake tekme. lahko igrate večno, ker se vaša energija obnavlja vsakih 10 stopenj ali tako.
Toni oglaševanja. Otroško igranje.
Ne dovolj dobro. Navodila za nadaljevanje niso jasna.
ta igra je zabavna in minila je majhna minuta. Zelo mi je všeč, pravkar sem začel vem in sem na stopnji 15
Zelo moteče...preveč dodatkov...vsakega moramo najeti...odstraniti in poiskati boljšega
Bil sem 750 level in zdaj sem 1level
Odlično bi bilo, če bi bilo oglasov manj
To igro sem igral pred 2 leti in je bila precej drugačna. Moral sem ga odstraniti, ker je vedno zmrzoval in izgubil zvok. Ta igra mi je bila pred spremembami zelo všeč in zdaj je zaradi teh težav sploh ne morem igrati . Prosim popravite. Prišel sem lahko le do stopnje 5. Celo odstranil sem jo in znova namestil in to ni pomagalo.
z veseljem igram dobre igre za lajšanje stresa
Lepa in sproščujoča igra, vendar preveč dodatkov....
Claw Crane Confectionery እንቅስቃሴ ያለባቸው onik
Zakaj je bilo, ko sem dosegel raven 1600 zjutraj, je bilo rečeno, da bo naslednja stopnja kmalu prišla, vendar že 5 dni še vedno ne. Zato sem ga posodobil in še vedno ne prihaja. ZAKAJ. ZAKAJ. ZAKAJ.ZAKAJ.ZAKAJ.ZAKAJ
Sweet Fruit Candy Слагалице jms
Zelo enostavna in zanimiva igra👌👌
Iz moje perspektive je videti kot otroška igra. Ne vidim te igre za mlade, kot smo mi, ki si želijo uživanja in avanture v vseh tokovih življenja.
Zabavna igra, poleg tega pa se boste počutili dobro in sproščujoče
Igra mi je všeč, vendar ima preveč oglasov
Šlo je v redu, dokler se niso začeli oglasi
To sem igral že prej in čez nekaj časa sem ga prekinil, vendar zdaj poskušam znova. Upam, da je prišlo do izboljšav v igri.
Ocena hišnega ljubljenčka. Polna dobra igrica.
Preverite svoj oglas za nebesne šotore. Ne bo zaprto. Še naprej se moram znova zagnati!
Tako dobro, da sem dobil izziv, da mi bo uspelo v,,,,,
Move ni mogoče premakniti na naslednjo raven, vendar dobra aplikacija
V redu je, vendar ima samo uganke, ni ničesar drugega, če lahko naredite nekaj ocen. hvala.
Stvar je imela oglase vsepovsod, brez oglasov ne morete nadaljevati nobene poteze. Pokaže vam, da svojega dela ne opravljate pravilno
Igra je dobra, ampak oglasi so zelo slabi, zdaj deluje brez povezave, kako je ogabno.
Lepa igra, zabavna z dobro grafiko, a preveč napak. Na nivoju 6 sem trikrat osvojil tri zvezdice, a sem vseeno prejel samo dve, nato je eden od oglasov zamrznil in edini način, da sem ga počistil, je bil, da se zaprem.
Zelo lepo in je tudi preprosto. Ta igra mi je zelo všeč.
Rad igram to igro, vendar ne morem iti dlje od 1599, ker kmalu piše comi9 in to govori že približno 3 mesece, kdaj bo več stopenj.
Zelo težko je bilo na nivoju 400. 4-krat sem poskušal spraviti ptice na dno. To je 20-krat. Uninataling! Do takrat je bilo zabavno.
Preveč dodajanja, vsaka stopnja najmanj en dodatek
Ta igra je dobra, vendar je moteča zaradi zamrznitve vsakič 🤦
Igra je v redu in tako zanimiva
Igra je zanimiva. Toda reklama igre Rummy je dolgočasna in njen zvok je dražeč.
Za sprostitev
Pravkar sem začel s to igro in zelo mi je všeč! Še naprej bom igral, ker je tako zabavno! Hvala za tako zabavno igro! Tudi glasbo, ki ste jo izbrali za igro! Fantastična zabava! Fantastično srčkan! Nadaljujte z dobrim delom in zabavnimi igrami! 😁😳👍
Vsaka faza igre je nekako enostavna, zaradi česar je zelo zanimiva in zasvoji. Obožujem to.
Dobra otroška igra
Preprosta tekma 3 igra. Ne pri nakupih iger. Veliko oglasov, vendar ne več kot 5 sekund in jih je mogoče umakniti, ne da bi morali čakati. Odlična mala igra in ubijalec časa
Lepa igra, le da je stvar, ki jo moraš ves čas hraniti za baterijo, moteča